Gezonde school

Tijdens de corona crisis zijn de kinderen thuis ook heel gezond bezig! In het filmpje kunt u zien wat zij hier allemaal voor doen. Wordt u de volgende winnaar van de fitness challenge?

https://www.youtube.com/watch?v=hCjyzmz8LIU

 

Wij zijn een gezonde school. Hieronder kunt u meer informatie hierover lezen en bekijken.

180606 Beleid Onze Gezonde school SBO Het Avontuur

https://omroepwest.bbvms.com/view/regiogrid/3294461.html

 

Wij doen mee: Europees schoolfruit

Van 11 november t/m 17 april krijgen uw kinderen gratis drie porties groente en fruit per week op school. De school doet namelijk mee aan EU-Schoolfruit! Ook zijn er lessen over fruit, groente en gezonde voeding.

Met EU-Schoolfruit leren kinderen spelenderwijs om verschillende soorten fruit en groente te eten. Dat is niet alleen gezond, maar ook leuk!

Wilt u elke week weten welke stuks fruit of groente uw kinderen ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief voor ouders via www.euschoolfruit.nl/schoolfruitnieuwsbrief .

Het EU-Schoolfruitprogramma is een goede start om de aanbevolen hoeveelheid groente en fruit per dag te halen.

Het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma is een initiatief van de Europese Unie, het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het Steunpunt Smaaklessen & EU-Schoolfruit. Het programma wordt ondersteund door het Voedingscentrum.

De groente- en fruitverstrekkingen worden gefinancierd door de Europese Unie. Er zijn voor de school en de ouders géén kosten verbonden aan het programma. U kunt hierover meer lezen op www.euschoolfruit.nl.

Op naar een lekker en gezond schooljaar!

Steunpunt Smaaklessen & EU-Schoolfruit

www.euschoolfruit.nl | euschoolfruit@wur.nl | 0317- 485966

Slider